Hea pakkumine
  • thumb 0
  • thumb 1
  • thumb 2
  • thumb 3
  • thumb 4
  • thumb 5

30pcs Värvikas Õmblus Nõelad Ring Pearl Armastus Jätab Lille Peaga Nõelad Pulmad Korsett Dressmaking Sõrmed DIY Õmblemine Vahendid

€0.57

€0.87

Saadavus :On laos

Märksõnad

Märksõnad: tööriistad õmblemine, tool tööriista, vahend diy, Odavad vahendid õmblemine, Kvaliteetne tööriist tööriista, Hiina vahend diy Tarnijad.

 
 

30pcs Värvikas Sõrmed Pulmad Korsett Õmblemine DIY Ehted Järeldused Komponendid

Omadused:

Pin-kood on täiuslik kõnniteed, lõpetamist, pulmad või dušš corsages või boutonnieres.

Samuti saab kasutada tegemise beaded Jõulud kaunistused, dekoratiivsed ühtsuse küünlad ja muu kordumatu käsitöö esemed.

Tehnilised andmed:

Värv: Nagu pildil näidatud

Kogus: 30pcs

Nõela Suurus: umbes. 5.6 cm/2,2

Tüüp: Armastus On Pärl, Lehed, Lille

Märkus:

Palun lubage 1-3mm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.

Kuna erinevad väljapaneku ja erinevas valguses, pilt ei kajasta tegelikku värvi kirje. Täname oma arusaamist.

30 x Korsett Sõrmed

  • Üksuse Tüüp: töö
  • Pakendi Suurus: 17cm x 14cm x 17cm (6.69in x 5.51in x 6.69in)
  • Pakendi Kaal: 0.016kg (0.04lb.)

  • Materjal: õmblus nõelad
  • Toote Tüüp: pikad sõrmed
  • Brändi Nimi: VKTECH

The colors are vibrant and look great with material.

Matrashilova (2018-01-26)

pins are good, longer than normal. not the seller общалась. track without walked, дошли) all as the picture. recommend. happy wish to seller sales! thanks!

Dodik 2210 (2018-02-09)

Huge! Mediocre quality :( 90% is OK, remaining 10% is defective: blunt, ugly surface, crooked. More like decorative pins, not very helpful in sewing, don't go very well through fabric.

Onpoint79 (2018-01-06)

long thick pins.

Andre P16 (2018-03-16)

of order from 19 days received the goods safe and sound. thank you seller! color and size on заявленному store.

Stevenstain (2018-01-09)

Kirjutage arvutus!

1 2 3 4 5
Kvaliteet
Hind